VI VISAR NYHETER PÅ ADVANCED ENGINEERING PÅ ÅBYMÄSSAN I MÖLNDAL, GÖTEBORG

Om drygt 2 veckor öppnas dörrarna till mässan ADVANCED ENGINEERING! Den 25 – 26 mars i monter G:10 kommer vi att presentera de senaste nyheterna och tekniska lösningarna inom keramområdet.

Sedan 6 månader ingår vi i KYOCERA koncernen och kan numera stoltsera med ett ännu bredare produkt och materialutbud än tidigare, då vi även representerar KYOCERA Fineceramics’ övriga produktionsenheter i Tyskland och Japan. KYOCERA Fineceramics Nordics AB har många års kunskap och erfarenhet av keramiska produkter och lösningar för mängder av olika applikationer inom industrin. I vår monter finner ni allt från enklare keramiska produkter till avancerade kundanpassade mekaniska komponenter, elektro-keramer för krävande elektriska tillämpningar samt keramer för högtemperaturanvändning. I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi optimalt anpassade keramiska produkter och keramik-metall-konstruktioner även för de mest extrema applikationer.

Några nyheter inom vårt keramprogram värda att nämna är piezokeramer, dielektriska material med hög permittivitet för mikrovågs- och högfrekvensapplikationer, enkristallin safir samt tjock- och tunnfilmsteknologi på keramiska substrat. Vi har dessutom ett utökat materialutbud för kiselkarbid, kiselnitrid och aluminiumtitanat.

Våra högpresterande keramer används i en mängd olika applikationer inom industrin med stor framgång och utmärkt resultat. T.ex. inom kemisk industri, livsmedels- och läkemedelsteknik, bilindustri, flyg- & rymdapplikationer, olja & gas, papper & massa, verkstadsindustri,  samt forskning & utveckling

Registrerar din entrébiljett via länken i e-biljetten för en snabbare och smidigare entré till mässan.

Vi ses i slutet av mars på mässan så berättar vi gärna mer om våra fantastiska keramer!

https://registration.n200.com/survey/1f4a5zlrippdk?actioncode=NTWO000012PEI