KERAMIKSEMINARIUM DEN 29 AUGUSTI I GÖTEBORG

KERAMER, NÄR INGET ANNAT FUNGERAR!

Sätt ett kryss i almanackan för den 29 augusti! Det är nämligen snart dags för Aliaxis’ populära Keramikseminarium.  Denna dag bör du absolut inte missa om du vill lära dig mer om tekniska keramer.

Årets seminarium kommer innehålla föredrag från en mängd olika branscher om hur Aliaxis’ högpresterande och högrena FRIALIT®-DEGUSSIT® material används med stor framgång för avancerade produkter och krävande applikationer. Mycket av fokus kommer att ligga på keramernas möjligheter i förbindelse med kundernas och marknadens alltmer ökade krav och behov. Aliaxis Utilities & Industry bedriver tillsammans med koncernbolaget Friatec en ständig utveckling av material, produkter, användningsområden och produktionsprocesser.

Detta vill vi förmedla till dig på denna seminariedag, som arrangeras på Hotell Scandic Rubinen i Göteborg. Vi, våra samarbetspartners och några av våra kunder kommer att berätta om våra och deras positiva erfarenheter av våra keramiska lösningar i deras produkter, anläggningar och system. Vi bjuder på intressanta föredrag från industrin alla hörn: kemisk industri – medicinteknik – verkstad – instrument – forskning – högtemperaturindustri – offshore & subsea – sensorteknik, mikrovågsteknik och mycket mer. Lunch ingår.

Vi avslutar en intressant och informativ dag på bästa sätt med en god middag i trevligt sällskap. Under pauserna och under kvällen ges möjligheter att nätverka samt utbyta erfarenheter och idéer inom och utanför er bransch med oss, våra kunder och partners.

Seminarieprogrammet finner ni längst ner i mailet samt som bilaga i detta mail.

Anmäl dig idag till vårt Keramikseminarium torsdagen den 29 augusti, så att du inte går miste om en spännande dag med möjligheter att utveckla ditt keramiska know-how och trevlig samvaro med oss och de andra deltagarna. Enklaste sättet att anmäla sig är att svara på detta mail.

Vi behöver ha er anmälan så snart som möjligt, dock senast den 29 juli. Antalet platser är begränsat så ju förr du anmäler dig desto bättre.

För er som behöver hotellrum kan vi hjälpa till med rabatterade rumspriser på Hotell Scandic Rubinen, i samma byggnad som konferenslokalen. Hör av er till oss för hjälp med bokningen.

Anmälan görs till:

Tel:             08-4466927 / 070-6267007

E-mail:        cornelia.f.sundberg@aliaxis-ui.se

Tel:             08-4466928

E-Mail:        helene.bergvall@aliaxis-ui.se

Program Keramikseminarium Göteborg 29 augusti 2019