MÄSSAN ADVANCED ENGINEERING PÅ ÅBYMÄSSAN I MÖLNDAL, GÖTEBORG ÄR FLYTTAD TILL DEN 2 – 3 SEPTEMBER 2020!

I förra veckan beslutade mässarrangören att Advanced Engineering flyttas till den 2-3 september p.g.a. Corona-viruset och rådande restriktioner. Som vi alla har hört, så fattade regeringen den 11 mars beslut om att stoppa alla sammankomster som samlar fler än 500 personer. Beslutet gäller tills vidare. Det betyder att Advanced Engineering inte kommer kunna genomföras som planerat den 25–26 mars på Åbymässan där KYOCERA Fineceramics Nordics AB hade en bokad monter.

Vi kan dock redan nu bekräfta att vi kommer att finnas på plats den 2 – 3 september i monter G:10 för att presentera de senaste nyheterna och tekniska lösningarna inom keramområdet!

Sedan 6 månader ingår vi i KYOCERA koncernen och kan numera stoltsera med ett ännu bredare produkt och materialutbud än tidigare, då vi även representerar KYOCERA Fineceramics’ övriga produktionsenheter i Tyskland och Japan. KYOCERA Fineceramics Nordics AB har många års kunskap och erfarenhet av keramiska produkter och lösningar för mängder av olika applikationer inom industrin. I vår monter finner ni allt från enklare keramiska produkter till avancerade kundanpassade komponenter.

Några nyheter inom vårt keramprogram värda att nämna är piezokeramer, dielektriska material med hög permittivitet för mikrovågs- och högfrekvensapplikationer, enkristallin safir samt tjock- och tunnfilmsteknologi på keramiska substrat. Vi har dessutom ett utökat materialutbud för kiselkarbid, kiselnitrid och aluminiumtitanat.

Registrerar din entrébiljett via länken nedan för en snabbare och smidigare entré till mässan.

Vi ses i början av september i vår monter G:10 på mässan så berättar vi gärna mer om våra fantastiska keramer.

Fram tills dess, var rädda om varandra!