PÅ ELMIA SUBCONTRACTOR I JÖNKÖPING DEN 13 – 16 NOVEMBER 2018, I MONTER B08:44 PRESENTERAR VI DE SENASTE NYHETERNA OCH TEKNISKA LÖSNINGARNA INOM KERAMOMRÅDET

Aliaxis har tillsammans med koncernbolaget FRIATEC många års erfarenhet av högpresterande keramiska produkter och lösningar för industriella tillämpningar. Aliaxis är därmed en av de ledande aktörerna inom keramer för industriella användningsområden med ett mycket brett spektrum av keramiska produkter och material. I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi optimalt anpassade keramiska produkter och keramik-metallkonstruktioner. I vår monter har vi många olika exempel på produkter i olika keramiska material för en mängd olika applikationer. Vi visar avancerade mekaniska komponenter, sofistikerade elektrokeramer samt produkter för högtemperaturanvändning. Givetvis har vi också enklare produkter och ett brett standardprogram av keramiska rör, plattor, deglar m.m.

 

Läs gärna mer om våra produkter och möjligheter på vår hemsida aliaxis.webbplatsen.net. Vi lovar dock att den bästa upplevelsen med keramer är att se och känna på produkterna och materialen på riktigt! Så stanna till vid vår monter B08:44 så berättar vi gärna mer om våra högpresterande keramer!