VÄLKOMMEN ATT BESÖKA KYOCERA FINECERAMICS PÅ ELMIA SUBCONTRACTOR den 15 – 17 NOVEMBER I JÖNKÖPING

Nu är det knappt 2 veckor kvar innan dörrarna öppnas för Elmia Subcontractor den 15 november i Jönköping!

KYOCERA Fineceramics kommer att vara på plats och ser fram emot att ställa ut på mässan igen. Ni träffar oss i hall B i vår monter B06:62 för att lära dig mer om Kyocera högpresterande keramer för avancerade applikationer och tuffa miljöer.

Vi har ett brett urval av keramiska material och produkter samt smarta lösningar för keramik-metall-konstruktioner för olika typer av industrier. Visste du att vi på Kyocera Fineceramics är mycket kunniga och duktiga på slitage och korrosionsbeständiga keramiska komponenter? Inom området elektrokeramer är vi mycket kända för våra kundspecifika lösningar för keramiska genomföringar, både för vakuum- och högtrycksapplikationer, samt isolatorer och sensorkomponenter. Vi har även smarta lösningar för produkter som ska klara aggressiv korrosion och tåla höga tryck kombinerat med höga temperaturer.

Vi är öppna för nya utmaningar och strävar alltid efter att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna och produkterna för våra kunders speciella behov. Med mer än 60 års erfarenhet av avancerade keramer har Kyocera Fineceramics varit en pålitlig partner för sina kunder för utveckling, produktion och leverans!

Besök vår monter för en pratstund med mig och mina kollegor Sebastian, Helene och Lena, för att se vad Kyocera Fineceramics kan göra för just din applikation! Vill du diskutera en ny produkt eller ett nytt projekt? Då kan kan du även förboka ett individuellt möte med oss ​​under mässdagarna.

Välkommen!

Registrerar din entrébiljett redan nu på: 👉 https://www.elmia.se/subcontractor/for-besokare/biljetter/